Environment

banner_06

Click to enlarge

Creative and innovative in its design, forward-looking and sustainable.

From the ground up, planning for Wanju will respect and enhance the natural environment providing more opportunities for residents to connect with the outdoors while creating a community around a consistent theme of energy efficiency.

Ribbons of green flow throughout Wanju in a criss-cross network of ‘multi-use’corridors designed to perform a range of ecological, recreation and surface water management functions.

The Collie River and Millars Creek foreshores will be retained and enhanced and will form a significant aspect of the corridors.

From water management to building construction to street layout, the latest techniques and technology available will be applied at every opportunity to ensure a resilient future.